tisdag 4 juni 2013

Jimmie Åkesson har skrivit en bok och reccenserar "Tycker han ja"

Jimmie Åkesson har skrivit en bok, eller han har skrivit dagbok som med hjälp av en f.d statsminister blivit en bok. Dagboksmarknaden är ju tuff, Anne Frank, vampyrer, prinsessor och Andy Warhol måste man konkurrera ut om ska sälja sina hastigt nedtecknade tankar till massorna. Därför har Jimmie tagit hjälp av Per Albin Hansson, supersosse och folkhemmets fader.
Det som är intressant här är att Per Albin har varit död i nästan 70 år. Kan det vara så att Jimmie genomfört ett blot till Freja för att hon under en kort tid skulle återuppliva Per Albin så han kunde skriva ett förord till Jimmies bok? Eller har Jimmie använt samma tidsmaskin som han använde när han hämtade partiets värderingar för att söka upp Per Albin och ha lite skrivarstuga? Tyvärr inte.

Istället har Jimmie själv skrivit en text, blandat in lite citat ifrån Per Albin och sedan skrivit under med allt med Hanssons namn. Med anledning av detta har jag en fantastisk nyhet, Jimmie Åkesson har nämligen skrivit en recension på den här bloggen!

Det här är för skjutsningen ibland det värsta jag läst! Det är ju inte alls en svensk blogg, på tok för lite texter om att det enda land i hela världen som har det ännu värre ställt när det gäller våldtäkter är det till Swaziland närliggande Lesotho Det är till exempel det vikingarna ägnade sig åt, att resa runt och vara nyfikna på andra länder. Mona Sahlin är den mest Sverigefientliga politikern vi haft i landet men den här haveriet till skruttblogg ligger bra nära Monamuslim.

Till dig som ligger bakom den här röran vill jag bara säga att jag tycker att det är mer fel på dig än på muslimerna. Bloggen visar på ett utanförskap men det är invandrarna som skapat det här utanförskapet så det kanske inte är något man kan klaga på. Bloggen får */***** crackrocks och det enda förmildrande jag kan säga är måtte det vara satir.
Jimmie Åkesson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar