tisdag 25 juni 2013

Mini IB eller dubbelagent?

För 40 år sedan uppdagades IB-affären, SÄPO hade i hemlighet åsiktsregistrerat vänstersympatisörer, helt utan riksdagens vetskap. Jan Guillou och Peter Bratt som låg bakom avslöjandet fängslades för spioneri, för att ha avslöjat spioneri. Idag har det avslöjats att SÄPO infiltrerat och åsiktsregistrerat vänstersympatisörer och eftersom den organisation som främst drabbats är riksdagspartiet Vänsterpartiet så måste det nästa ha skett utan riksdagens vetskap.

Infiltratören själv sticker också ut, Hans-Erik Sjöholm är mannen som kartlagt vänsterpartiet för SÄPO's räkning. Han gjorde sig omöjlig på Tullverket där han bland annat under 3 års tid smygbandat sina arbetskamrater (utan SÄPO-uppdrag). Han tycks också sitta på lite härliga högeråsikter då han gillar "Fria tider" (där en av de nazister som var ute och spöade invandrarungdomar i Husby skriver ) och  islamofobiska "Dispatch International". Dessutom är han vän med 75% av alla ledande SDare. “Vänsterpartiet i riksdagen – nej tack” och “Miljöpartiet ur riksdagen – ja tack” är två andra av hans likes, oklart om han också gillar "Infiltratörer i Vänsterpartiet - ja tack"

Eller kan det vara en avledningsmanöver? Kanske är det Sverigedemokraterna han infiltrerar? Ingen infiltratör skulle väl vara så dum att han öppet på sin facebooksida gillar massa SD-grejer och samtidigt försöka infiltrera vänstern? Då skulle det hela också behöva vara hemligt för riksdagen då även SD sitter där. Avslöjanden om att han spionerat på V borde göra han ännu populärare i högerkretsar, nu kan han nå den innersta cirkeln!

Eller så är han bara ganska dålig, jo han är nog bara dålig.

Update! Hade 1 gemensam vän med Hans-Erik och får därför se delar av hans facebookprofil, gjorde ett ihopklipp med olika frågor han besvarat på facebook


Han är alltså för dödsstraff, får sina nyheter ifrån FOX - News och tycker Göteborgskan är sexy as hell. Han är också en hejare på geografi, Absurdistan är nämligen ett land jag bara hört talas om på Avpixlat. Jag är inte säker på vart de ligger men uppenbarligen har de väldigt begränsad yttrandefrihet.

Tydligen existerar varken lag eller stat längre vilket känns jobbigt för en blivande statsvetare som jag. Hans-Erik ogillar abort så mycket att han kryssar i samtliga alternativ som innebär abortförbud och enligt Hans-Erik så finns ingen yttrandefrihet i Sverige. Men det får man väl inte säga i det här PK-landet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar