måndag 6 augusti 2012

Rädda M, död eller levande!

Moderaterna är definitivt i kris, de är inte längre största parti och måste förlita sig på att centern och KD inte ramlar ur riksdagen för att ens ha en chans. Som tur är sitter jag på lösningarna och har tre heta förslag på hur de ska vända opinionen.

1. Fredella
Fredrik Reinfeldt är sedan en tid tillbaka utan fru och de rasande siffrorna beror naturligtvis på att folk inte litar på att han kan stå emot de sexiga ryska spionerna efter 2 månaders "torka". Han måste alltså skaffa sig en ny tjej, helst en kändis så han kan fylla behovet av kändispar som "Tomcat" efterlämnat sig. Den perfekta kandidaten är naturligtvis Blondinbella. Hon är uttalad moderat och tillräckligt snygg för att ersätta Filippa som first lady. Dessutom har hon en stor plattform att nå ut till väljarna på och kan hjälpa Rajraj att få bättre siffror ibland de unga som tidigare bara gillat honom eftersom han påminner om barnbokskaraktärer.

Några kanske skulle säga att åldersskillnaden kan se oklädsam ut men det är tvärt om, en ung fru har alltid varit en statussymbol. Räkna med att Reinfeldt kommer få det extremt mycket lättare att få igenom sin EU-politik särskilt i Sydeuropa. Någon enstaka kanske också tänker på om Isabella verkligen vill bli ihop med en medelålders man med dålig musiksmak men då glömmer ni en sak.

Blondinbella är så mycket entreprenör att klockorna stannar och hon sedan startar ett företag som får dem att gå igen. Tänk vilken affärsmöjlighet att vara statsministerns fru! Massor av kontakter med rika och mäktiga personer, eget klädmärke utan problem och om allt annat skiter sig kan hon alltid ta ett par miljoner av någon skvallertidning för att prata öppet om deras sexliv eller åtminstone "läcka" en bild på lilla "statsöverhuvudet"

2. Nya Nya moderaterna!
Folk har börjat fatta att det är typ samma politik som förut även efter "nya moderaterna" vad som behövs är en nystart för att förvirra dem igen. Nya nya moderaterna! Ta och börja använda några sosseord, kanske solidaritet, och byt mening på ordet till något som har med skattesänkningar att göra.
De flesta jobbar ju fan vad osolidariskt av er arbetslösa parasiter, förlåt, arbetssökande personer att bara sitta och hålla på era miljoner i bidrag. Nu drar vi in hälften och ger ut till folket i skattesänkningar, solidaritet handlar det om.

3. Inget jobb? Jobbigt va?
En ny kampanj där ett gäng ungdomar med minimilön springer runt och väcker arbetslösa så att de inte bara ligger på soffan och spelar FIFA i kalsonger hela dagen. Det ska vara jobbigt att inte ha arbete, för Sverige jobbar ju när Sverige är som bäst. Det enda sättet att konstant väckas 5-6 på morgonen av finniga gymnasister i neongula västar är att skaffa ett arbete. Det kommer kanske inte ge massa röster ibland arbetslösa men de flesta har ju ett jobb och kommer älska att alla andra också måste kliva upp tidigt på morgonen och vara för trött för att gå ut på Fredag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar