torsdag 9 augusti 2012

Rädda SD, död eller levande!

SD är i kris, Jimmie Åkesson har sagt att man siktar på 15% i nästa riksdagsval men inte ens i omröstningarna som de uppmanat sina medlemmar att gå in och "rösta upp" SD har de dom siffrorna. Dessutom är de det överlägset minsta blocket, "jag är inte rasist men..."-blocket har bara ca 7% av rösterna medan de andra båda har över 40%. Eftersom islamiseringen kommer få Sverige att självupplösas är goda råd dyra förutom här på Tyckerhanja där jag helt enkelt bjuder på 3 goda råd, garanterat Svenska och garanterat lyckosamma.

1. Offerkofta, av.
SD är alltid offret i alla situationer. Men vem vill rösta på ett gäng med offer? Alla vet ju att det är ungen som blir mobbads fel att hen blir mobbad och att den som blir våldtagen inte skulle ha haft så utmanande klädsel. Därför måste SD sluta spela offer och vara lika lättkränkta som Markus Birro om de inte vill få lika få röster som Markus Birro fick i Let's Dance.
Det kan vara svårt till en början, media kanske skriver om hur nynazistiskt paritet var för 20 år sedan men inte om att Jonas Sjöström är Stalin 2.0 och offerkoftan ligger där så vacker. Kanske så säger någon att man inte borde säga neger, kränkande som fan! Det är ju bara spanska för svart ju och dessutom sa man alltid det förut så det måste ju vara lugnt right? Kanske säger någon att skolavslutningarna inte borde vara i kyrkan och du känner hur det är ett angrepp på hela Sverige, ta ett djupt andetag och räkna till 10.

2. Sluta med kommunalpolitiken.
Förklaring är kanske överflödig men det gäller att prioritera. Vill man ha makt över hur kommunhuset i Hörby ska se ut eller makt över immigrationspolitiken?  Vill man ha ett gäng lokala företrädare som gång på gång skvallrar om hur rasistiska och homofobiska många inte bara väljare utan även folkvalda är eller vill man ha ett parti som utåt inte alls är rasister och älskar bögar? (nohomo). De överblivna platserna i kommunfullmäktige kan de ge till några nyanlända invandrare  så att de inte får fär mycket fritid på sig att islamisera.

3. Bigger and better.
Jag har en teori om att folk gärna vill att ledare ska ha något man kan håna med dem. (kanske mer om det en annan gång) För JÅ har det alltid varit att han har konstiga åsikter och när de som gör parodi på Reinfeldt pratar om hans kärlek till Da Buzz och korv så går de om Jimmie ut på att han är en knasig rasist. Därför måste han hitta något som vi kan skratta åt hos han som person.

Det har länge funnits ett stort hål att fylla i humorsverige, ända sedan Göran Persson slutade har det saknats en självklar måltavla för tjockisskämten, en plats som Jimmie nu ska fylla. Han har potentialen, titta bara på bilden, lägg till ett gäng spettekakor och en 12-14 folköl om dagen så är han snart över 140 kg och snart över 40% av väljarna i några nafs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar