onsdag 8 augusti 2012

Rädda V, död eller levande!

Vänsterpartiet är i kris. Deras motsvarigheter i länder som Kina och Nordkorea har ÖVER 100% av rösterna och V ligger och skäms runt 6%. Jonas Sjöstedt behöver hjälp, min hjälp och det nu. Här kommer därför 3 tips på hur han kan rädda heder och ära till nästa cigarrkväll.

1. Avskaffa högerregeln.
Svenska ungdomar indoktrineras redan runt 16-17 att det är den som kommer ifrån höger som har rätten på sin sida. Hur ska Vänstern någonsin kunna vinna brett stöd då alla med körkort har tvingats lära sig att det är högern som har rätt. Avskaffa denna sjuka hjärntvätt efter bara lite trafikkaos så kommer Jonas bli lika "känd på bara förnamnet" i Sverige som Zlatan, Robyn och Carola. Succé!

2. Ansiktshår.
Inte en ända partiledare för Vänsterpartiet i modern tid har haft mer än lite 2-dagarsstubb, detta är en ENORM(!) resurs som inte nyttjats. Castro, Lenin, Stalin Marx och Engels hade alla förstått makten som kommer med lite hår i plytet. Gudrun Schyman är den enda man kanske inte kan kritisera för detta även om hon gott kunnat låta några tantstrån vara kvar. Det kan vara tufft i början men så fort ett härligt hakskägg dyker uppså är det +5%, en fyllig mustasch? +10%, Helskägg +22% och vaxade ändar på mustaschen ger givetvis ytterligare 2-3% extra.

3. Skryt och flippa.
Låt Jonas vara med i Skavlan där han kan berätta om hur mycket sprit han kan dricka och "inte ens bli full" (detta demonstreras genom programmet), hur det var att spela fotboll med Henke när han var ung, hur snabb han är på 100 meter (9.82), hur duktig han är med bröstpumpen och som grand final så tungkysser han Kikki Danielsson som sitter och ska prata om falukorv och Seanfrika 2 lite senare.

Detta kommer givetvis att bli en tittarsuccé och folk kommer sitta som klistrade varje gång Sjöstedt är på tv, tänk om har flippar ur igen! Nu så berättar han för de numera 5 miljoner tittarna på Agenda om varför Regeringen har misslyckats så sakligt han kan. Sakta men säkert så sjunker budskapet in ibland tittarna och V vinner en jordskredsseger i valet 2014.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar