måndag 10 december 2012

Du ska inte stoppa köttbullar i näsan Stefan

Löfveneffekten är borta, Sossarna backar i mätning efter mätning men är fortfarande största parti. Det gäller att inte göra några misstag så kan det mycket väl räcka till. För att Fredrik Reinfeldt ska få lite mer tid över att hitta en tjej som haft sexuella fantasier om Alfons pappa så behövs ett regeringsskifte. Därför följer här några tips på vad Stefan Löfven bör undvika för misstag i framtiden.

1. Sötsuget
Mona Sahlin åt choklad, Göran Person smågodis, Juholt höll på med någon konstig godissort som hette kulbo (besläktat med Mozartkulor?). Det slutade inge vidare. För att Stefan inte ska falla i samma fälla så föreslår jag godisfritt år. Stefan får 500 kr och statsministerposten om han inte äter godis till valet. Nötter är ok, mums mums är i riskzonen.

2. Att tala är stort, att tiga är större.
Efter att ha börjat ge besked om vinster i välfärden med mera började opinionen vika, misstaget här är att uttala sig över huvud taget. Låt istället Socialdemokraterna bli en tom tavla där alla medborgare kan måla sin egna bild av Sverige, skyll sedan ifrån er på samarbetspartier när missnöjet börjar pyra. Idiotsäkert, bara att vara tyst. Om någon påpekar det spela bara på Norrlandsmyten.

3. Glöm inte jobben!
Det är så lätt att glömma bort de där jobben alla tjatar om. Om Alliansföreträdarna säger jobb 4 gånger per minut måste du säga det 5 gånger per min Stefan. Påpeka också gärna att du är en arbetare, hur kan Reinfeldt prata jobbpolitik när han inte stått på verkstadsgolvet? Jag vet att det kan vara drygt att säga samma ord i varje mening men säger du inte jobb tillräckligt ofta så är du emot jobb! Stevan Löfven är emot JOBB! Köp en synonymordbok så kan du kanske byta ut alla ord i en mening till jobb utan att någon märker. Jobb arbete, kneg anställning tjänst?
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar