torsdag 20 september 2012

Det ultimata kändisbarnet

Skvallerblaskor över hela världen är i extas. Igår blev det officiellt, det nytt kändisbarn är på gång och det unika med just det här kändisbarnet är att föräldrarna sim ligger bakom barnet tillsammans täcker upp hela världens intresse.
Jag pratar givetvis om Gerard Piqué och Shakira.  

Piqué är den mindre kända av dem båda men en framgångsrik fotbollsspelare, han har vunnit engelska ligan och Champions league men Manchester United, ligan x3, VM för klubblag x2, Champions league x2, alla tänkbara cuper och dessutom VM-guld och Em-guld med Spanien. Hans klubblag FC Barcelona är enormt populära i Europa, norra Afrika och Asien med hundratals miljoner fans.

Hon som ska bära barnet är enligt henne själv Shakira och eftersom hennes höfter inte ljuger så kommer det antagligen snart börja synas på dem. Dessutom är det fult att ljuga och fult och Shakira förekommer sällan i samma mening. Hon är en enorm artist i Syd- och Latinamerika och dessutom stor i USA där hon som enda sydamerikanska artist har toppat Billboardlistan. 60 miljoner skivor sålda och gjorde den officiella VM-låten till VM i Sydafrika 2010 så i södra delen av Afrika är hon säkert också populär. hon har även toppat listorna i Australien så tillsammans så skapar de ett par med relevans över hela världen.

Att Shakira trotts sin "oral fixation" blivit gravid är alltså en underbar nyhet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar