onsdag 19 september 2012

Topp 3 anledningar att vara arg

När man rör sig runt på internet så ser man vissa saker så går igen, vissa mönster. Något jag lagt märke till är vad folk blir upprörda över

3. Invandrare - Folk verkar vara jättearga över att folk som har flytt ifrån krig och konflikter får bo i ett demokratiskt land där fred råder. Jag antar att detta kommer sig av att de tänker på alla frilansjournalister som åker ned till t.ex. Somalia för att filma barn med flugor i ansiktet, granatskadade mammor och ödelagda byar. De stackars frilansarna kommer hem utan bra bilder att sälja och har fått desperat försöka fejka ihop ett reportage men någon som säger att de är hungriga. 

2. Hen - Ska inte killar få vara killar? Måste vi klä våra flickor i blått? Kommer inte alla killar bli bögar om de ska hålla på och lära sig om känslor? De ska ju vara ute och spela fotboll och slåss. Allt detta lyckas de trycka in i samma ord, det ända sammanhang de kan tänka sig att använda hen är som en förolämpning riktad till någon på jobbet som inte beter sig typiskt manligt/kvinnligt.

1. NÄR SAKER GÅR SÖNDER - CAPSLOCK ÄR TRASIG, AHHHHH JÄVLA HELVETES SKIT. JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar