lördag 30 juni 2012

Rädda KD död eller levande!

Kristdemokraterna har det svårt, det är inte coolt att vara kristen i Sverige och opinionen sviker. I en undersökning nyligen uppgav endast 2% att de sympatiserade med kristendomen. KD's väljarkår krymper också eftersom SD också för en politik som gamla tanter/gubbar gillar, mer pension, det var bättre förr och "det är något skumt med de där invandrarna" är viktiga delar av KD's väljarkår. Så vad göra? Här kommer 3 förslag.

1. Ta upp fler frågor som kärnväljarna (65-85år) gillar, varför inte sänkt kaffemoms? Ta bort vinstskatten på bingospel? Se till att Bridge tas upp i riksidrottsförbundet som en riktig sport (såg krav på detta i Umeå), Lite invandrarkritiska förslag typ att de inte får jobba i hemtjänsten eller köra taxi? Lagkrav för barnbarn att hälsa på 2 gånger per år och lagstiftad rätt att fortsätta kalla mintkyssar för negerkyssar. ( http://sv.wikipedia.org/wiki/Mintkyssar )

2. Buddhistdemokraterna! I samma undersökning som tidigare nämnd så sympatiserade 6% med buddhismen. En betydligt större väljarskara att nå ut till. Dessutom är buddhismen mycket lättare att fylla med vad faaaan man vill. Den är inte lika fylld av lagar, regler och dryg moral att förhålla sig till. En perfekt täckmantel att göra vad de vill under.

3. Gå helt åt andra hållet, satsa på de unga. En 20 åring har lätt 15 val kvar i livet där man kan få deras röst medan en 75 åring i bästa fall har 3. Fortsätt ha kristendomen som grund och basera exakt som förut alla möjliga förslag på bibeln. Jesus fick 2 fiskar och 5 bröd att räcka till en massa folk hur tror du det gick till? Fildelning! Tillåt det, "thats what jesus would have done".

Egentligen skulle det bästa vara om KD bara gick och dog under 4%-spärren men Göran Hägglund är ju så otroligt charmig och den enda partiledaren som tycks ha lite humor så här finns lösningarna Göran, varsågod.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar