torsdag 26 juli 2012

5 sätt att reta en nordkorean.

Nordkorea världens kanske mest stängda land, en kommunistisk diktatur med som låter människor svälta ihjäl för att istället lägga pengarna på vapen och propaganda. Ytterst få Nordkoreaner får lämna landet (eftersom de kanske flyr då) men om du någon gång skulle träffa på några tänkte jag ge lite tips hur de kan reta upp dem riktigt ordentligt.

1. Invadera deras privata sfär, åka lite för nära med en båt eller stå lite för nära. Resultat: Hot om kärnvapenbombningar.

2. Ge dem en t-shirt i present, säg att du gjort en tröja med den svenska flaggan och den nordkoreanska. Visa sedan tröjan med en stor sydkoreansk flagga mitt på. Resultat: 1 timmas sittstrejk. Lex OS i London där man i fotbollsturneringen blandade ihop flaggorna.

3. Kalla dem för nekrokrati, som min historielärare brukade göra. Är ledaren för ett land död men fortfarande ledare så måste det ju vara så. Resultat: Lång utläggning om alltifrån Kim Il Sungs simmeningstalanger till citat ur Juche.

4. Utmana till blinkleken, hävda sedan att de blinkade ca 1 sec in i tävlingen. Upprepa tills de fattar att du driver med deras smala ögon. Resultat: Provsprängningar utanför dit hus.

5. Påpeka för ev nordkoreanska män att den genomsnittliga penisen i Sverige är över 5 cm längre och att Nordkorea är ett av de sämst utrustade länderna i världen, inte bara när det kommer till sjukvård. Peniskomplex är universellt. Resultat: Allt det blod som aldrig kommer till användning där nere rusar till huvudet och de blir röda som den stjärna de bär på bröstet. Efter det följer en 5 års-plan på hur de ska hämnas.

Bara att åka ut till Norra Kungsvägen 39 på Lidingö och den nordkoreanska ambassaden och testa. Mycket nöje.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar