torsdag 11 oktober 2012

Bo hos Bert?

Bert Karlsson, inte bara känd som Sveriges främsta konsument av semlor utan också skivbolagsdirektör, partiledare och gubbe öppnar nu ett asylboende. Nu är Bert förvisso "bara" vd men jag tänker att han kan vara en utmärkt person att hålla i asyl boenden av flera anledningar.

1. Han är välkänd som en tolerant, balanserad människa. Citat som ”Ta kosovoalbanerna till exempel. Jag tycker vi ska kasta ut varenda en” är fabricerade och Bert skulle aldrig utnyttja utsatta människor för att tjäna pengar.

2. De kan ta del av det fantastiska skivbolagets Marianns backkatalog. Härliga artister som Lotta Engberg, Linda Bengtzing, Sara Dahlberg och allas favoriter Ultima Thule kan spelas fritt utan att det kostar Bert en krona.  Tänk vilket underbart sätt att lära sig svenska på!

3. Vem bättre att guida vänja de asylsökande med svenska traditioner, Bert visar gärna vilken mat som gäller till Jul, Påsk, Midsommar, Fettisdag och födelsedagar.

4. Skara Sommarland! Tänk vad bra, de som får stanna i Sverige har redan sin första jobbkontakt, de kan också få jobba på sommarland för småpengar. En Svensk tradition av att utnyttja ungdomar och 8000 kr rikare när sommaren är slut. SUPER!

Som hand i handske, eller som det kommer att heta i framtiden, som ett asylboende i Skara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar