måndag 1 oktober 2012

Maximal otur

Jag läste en artikel om högerextremistiska gruppen "Nordisk ungdom", i artikeln så finns korta sammanfattningar om de ledande personerna i organisationen. En av dem är Andreas Johansson. Andreas har som de flesta andra en bakgrund i Nationaldemokraterna men han är också dömd för grov misshandel på Facundo Unia en journalist som skrivit mycket om våld mot homosexuella och som på pride 2003 attackerades av högerextremister. Andreas var alltså en av dem.

Han försvarar sig med att säga "Nästan alla unga killar har varit med om en sån där händelse men det är inte alla som blivit dömda för det"Det kanske bara är jag men inte fan har nästan alla ungar killar utfört ett grovt våldsbrott i grupp där 8 personer misshandlar någon med flaskor medan de ligger ner p.g.a. sitt homohat. Jag skulle säga att det bara är ett fåtal idioter som gjort något så fegt och dumt. Andreas Johansson hade bara maximal otur som blev dömd.

Samma maximala otur som dokusåpapöjken "Nemo", 23, hade när han låg med en 14 åring. Hon var ju nästan 15 och hennes pappa hade sett det på facebook.  MAXIMAL OTUR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar