söndag 27 maj 2012

Dags att pissa på paraden

Nu har jag hållit mig i över 12 timmar, blåsan är fylld till bristningsgränsen och det är dags att pissa lite på ESC, Azerbajdzjan och Christer Björkman. Loreen får ett metaforiskt paraply då hon är en av ganska få bra grejer med årets schlager.
Fråga: Varför kan du inte vara glad? Svar: Jag är glad men det finns grejer som jag känner att jag måste uppmärksamma, har du problem med det är det bara att hoppa till sista stycket.

Ok först och främst, Christer Björkman. DET VAR INTE DU SOM VANN FATTAR DU? Han roffar girigt åt sig priset och vägrar släppa taget, på 22 av de 24 bilder aftonbladet la upp ifrån firandet så är Christer Björkman med, Loreen är i 4...
Ingen gillade "Imorgon är en annan dag", du kom näst sist i finalen för fan, skäms! Tro inte att Loreens seger är din. Och du ville byta ut dansaren eftersom han var svart? VAFAN! Du ville säkert byta ut Loreen emot Carola också eller? Bara för att du är homosexuell har du inte fritt fram att pissa på andra minoriteter ok?

And then there's this asshole. Azerbajdzjan, vad fan håller ni på med? Ska ni vara värdar för bögfesten nummer 1 kanske ni borde låta bli att spöa upp män som går hand i hand. En Norsk-iransk komiker på Nrk som drivit med Azerbajdzjan blev kvarhållen i tullen och tvingades att trampa på den Iranska flaggan, vad fan håller ni på med? Journalister som åkt ner har behandlats bra medan vanligt folk illa berättade en SVT-anställd, ska det vara så jävla svårt att vara toleranta och trevliga i typ 4-5 dagar eller är ni så sunkiga att ni inte ens klarar av det?

And then there's this asshole. ESC, hotar att diska Loreen för att hon "politiserar schlagern" om hon vill åka och besöka människor som kämpar för rättigheter i det skitlandet som får vara värdar i år låt henne göra det. Att ni försvarar pseudodemokratiers agerande är skamligt. Nästa år vinner väl Vitryssland så ni får träffa ännu fler ruttna skitregeringar som ni kan backa upp. Det var också ett jävla skryt om hur snabbt de byggt arenan, det som inte nämns är hur man fördrivit folk ifrån sina hem och totalt skitit i mänskliga rättigheter, är ni så jävla stolta över det kanske vi borde ha diktatorer i hela Europa så är Stockholmsarenan klar i Augusti.

Hur som helst, gratis till Loreen. När man lyckas få någon lika ointresserad av schlager som jag intresserad gör man något riktigt rätt. Du kan stänga dit paraply, nu kommer solen fram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar