torsdag 10 maj 2012

Secret muslim, födelsebevis och smygbög?

Barack Obama gick igår ut och uttryckte som första amerikanska president någonsin sitt stöd för homoäktenskap. Som ett brev på posten kom rykten ifrån alla möjliga håll om att han skulle ha ett hemligt förhållande med en man. Ingen rök utan eld, om han vill ha rättigheter för homosexuella så måste han vara bög!

Det är inte första gången som Obama har anklagats för saker på inga eller lösa grunder. Donald Trump anklagade Obama för att inte vara född i USA och krävde att se hans födelsebevis och 2007 så cirkulerade det runt ett e-mail där han anklagades för att vara en hemlig muslim och att han ville islamisera USA.

Obama har tagit USA ett litet steg till emot ett vettigare samhälle så nu gäller det bara att Mitt Romney, som gick ut efter uttalandet och betonade att äktenskap är till för kvinna och man, inte vinner valet och tar tillbaka USA till 1820 och Joseph Smith's mormonska ideal.
Att världens mäktigaste man har så dåligt omdömme att han tror på mormonerna känns ännu läskigare än nazister i Greklands parlament.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar